Joomla
WordPress
The Cloud
Webbapplikationer
Epostserver
Drupal
Linux server
Windows 2012/2008
Exchange
Chrome Store

Har du en idé? Vi genomför den!

Innehållshantering - Content Management

Att uppdatera och förvalta er information på webbsidor, Facebook, LinkdIn och liknande kanaler är nödvändigt. Dock kanske inte alla kanaler. Att strategist besluta via vilka kanaler och forum ert budskap och nyheter  ska förmedlas är en av hörnstenenarna för en framgångsrik Internetnärvaro.

Hemsida - Webbsida

Vi kan allt om hemsidor för datorer, mobiler, med responsiv design, HTML5, CCS 3 och andra teknologier. Vi tillhandahåller webbhotell till våra kunder men administrerar även hemsidor på andra webbhotell.

Webbapplikation

Nya tjänster i molnet dyker upp dagligen. Vi hjälper gärna till med att ta fram er tjänst med önskad funktionalitet och känsla. Vi guidar er gärna på er begäran i viktiga beslut om teknologier och design för att till största grad möjligt framtidssäkra er applikation samt möjliggöra påbyggnad som t.ex. mobila applikationer som samlanseras med tjänsten Läs mer >>

 

Skapa innehåll

Överallt på nätet behövs innehåll. En strukturerad, planerad och tidsbegränsad aktivitet hjälper till att begränsa kostnad och öka mätbart resultat. Innehåll måste såklart också vara relevant till vad ni erbjuder. Låt oss stödja er i delar eller hela processen.

Social Media

En eller två rader, och kanske en bild. Det är vad som syns i den potentiella kundens informationsflöde. Därför måste den det vara iögonfallande. Att synas i alla sociala medier är idag inte rimligt. Det är viktigt att man begränsar sin insats för att nå högsta möjliga resultat. Budskapet skall utöver själva innehållet förmedla produktens och tjänstens förträfflighet och formuleras som att den är det enda valet.

Verktyg

Det finns ett oändligt antal olika verktyg för att hantera all information om sin tjänst, produkt och bolag. Vi lyssnar och lär om er tjänst och produkt och väljer vertyg utefter situation och ösnakt mål. Här är några av de vi använder oss av:

  • Google trends
  • Google analytics
  • Bing for webmaster
  • Wordpress
  • Brightbrix Web Producer
  • Drupal

Ring oss - 08-322506

eller skriv dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.