Microsoft Windows Intune

ms_intune_logo250x29.png

Microsofts Intune ger funktionalitet som tidigare bara funnits för större företag till de mindre företagen. Med Intune kan man övervaka varje enskild dator i er organisation och få information om vilka uppdateringar som är installerade eller vilka som bör installeras. Det medkommer också anti-virus mjukvara som är snarlikt Symantec Endpoint protection och heter Intune Endpoint Protection. Man övervakar också via Intune att alla datorer har den senaste virusdefinitionerna nedladdade och installerade.

Säkerhet

Med Intune-prenumerationen medföljer också en uppgradering från Windows 7 Pro till Windows 7 Enterprise vilket medför t.ex. möjligheten att kryptera era hårdiskar och USB minnen samt många andra fördelar.

Övervakning som tjänst.

Tenka IT-support tillhandahåller övervakning med hjälp av Intune och hjälper er att hålla era datorer skyddade. Hör av dig till oss så får du veta mer.

Sommarinstallation

Under sommarmånaderna har många av våra kunder lägre aktivitet men vi måste finnas på plats för att kunna avhjälpa ev. problem. Därav erbjuder vi kostnadsfri installation och konfiguration av Windows Intune på era datorer då ni tecknar ett serviceavtal med oss med Windows Intune övervakning. Se avtalsexempel här.

Ring oss - 08-322506

eller skriv dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.