Exchange Online

logo_exchange.gif

Med de kraftfulla Exchange-tjänsterna för e-post, kalender och kontakter får kunderna tillgång till innehållet i inkorgen via datorer, webben och mobila enheter. Dessutom får de inbyggda funktioner som hjälper till att skydda mot virus och skräppost utan extra kostnad.

 • Verksamheten får pålitlighet, tillgänglighet och prestanda med garanterad drifttid på 99,9 % och serviceavtal (SLA) med pengarna tillbaka-garanti och it-support dygnet runt via telefon
 • Integreras med samma Microsoft Outlook- och Office-program som användarna redan känner till, vilket innebär en minimal inlärningskurva

Exchange Online innehåller nyckelfunktionerna i Exchange Server, så att användarna får de meddelandefunktioner i affärsklass som de behöver för att vara produktiva, bland annat:

 • Stora postlådor: Varje användare får som standard 25 GB lagringsutrymme och kan skicka bilagor på upp till 30 megabyte (MB).
 • Antivirusprogram/blockera skräppost: Microsoft Forefront Online Protection for Exchange ingår med ett flertal filter och motorer som hjälper dig att söka efter virus och skydda organisationen från skräppost, virus och nätfiske.
 • Webbaserad åtkomst: Genom Outlook Web App får verksamheten förstklassig webbaserad webbklientåtkomst som stämmer överens med känslan och utseendet i den fullständiga Outlook-klienten.
 • Mobilitet: Mobil åtkomst är tillgänglig från alla telefoner som kan ta emot e-post, som Windows Phone, iPhone, Android, Palm, Nokia och Blackberry.
 • Delade kalendrar och kontakter: Användarna kan jämföra sina kalendrar och använda Exchange Online till att schemalägga möten och få åtkomst till samarbetsfunktioner som delade kalendrar, grupper, globala adresslistor, externa kontakter, uppgifter, konferensrum och delegering.

Förutom kraftfulla och bekanta Exchange Server-funktioner innehåller Exchange Online funktioner för enklare hantering samt avancerad säkerhet och pålitlighet, så att du kan se till att dina data är säkra i molnet.

 • Affärskontinuitet: Verksamhetens data replikeras fortlöpande till datacenter på olika geografiska platser och verksamheten får avancerade funktioner som hjälper till att öka säkerheten och pålitligheten. Microsofts datacenter uppfyller en lång rad branschstandarder och certifikat, inklusive ISO 27001.
 • Administrationscenter: Med en central, webbaserad administrationskonsol kan du konfigurera Exchange Online till att administrera prenumerationer och användare, återställa lösenord och konfigurera tjänster från valfri plats med Internet-åtkomst.
 • Migreringsverktyg: Det finns kostnadsfria migreringsverktyg för att överföra äldre inkorgsdata till Exchange Online-miljön. Med IMAP-baserade verktyg kan du genomföra grundläggande migrering av äldre e-postmeddelanden från andra miljöer än Exchange. Du får robusta migreringsverktyg för att flytta alla inkorgsdata från Exchange 2000, Exchange 2003, och Exchange 2007, inklusive e-post, kalenderinnehåll, kontakter och uppgifter.

Exchange Online är en flexibel lösning som är utformad för att uppfylla behoven hos företag med en mängd olika IT-miljöer:

 • Fler alternativ för mobila användare: En specialversion av Exchange Online, utformad för sporadiska användare som kräver färre meddelandefunktioner. Det här alternativet ger en postlåda på 500 MB med åtkomst till e-post, kalender, kontakter och företagsadressböcker genom en mindre omfattande version av Outlook Web App.
 • E-postsamkörning: Underhålla Exchange Server och Exchange Online-postlådor på plats i en integrerad e-postmiljö. Du kan dela in användarna efter deras behov av meddelandetjänster och migrera till molnet i en takt som passar organisationen.
 • Outlook-funktioner: Användare kan ansluta sina kopior av Microsoft Outlook 2003 eller senare till Exchange Online utan en VPN (privat virtuell nätverksanslutning). Det gör det lättare för dem att använda det innehållsrika klientprogram som de känner till och använder varje dag.

Ring oss - 08-322506

eller skriv dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.